• Doprava zdarma: 2-3 pracovní dny

  • Záruka 2+1 rok na vše z osobní péče a Avent

  • Vrácení zboží do 30 dní

0

Nákupní košík

Ve vašem nákupním košíku nejsou aktuálně žádné položky.

    Podpora Philips

    Těstoviny z přístroje na výrobu těstovin Philips se snadno trhají

    Zveřejněno dne 9. března 2023
    Pokud se těstoviny z přístroje na výrobu těstovin Philips snadno trhají, nedělejte si starosti. Stačí se řídit těmito tipy a triky.
    Rozdíl mezi špatnou a dobrou konzistencí těsta – přístroj na výrobu těstovin Philips
    Pokud nepoužíváte doporučený poměr mouky/vody, těstoviny se mohou trhat. 

    Chcete-li tento problém vyřešit, odpojte přístroj na výrobu těstovin ze zásuvky a vyhoďte těsto.

    Poté přístroj vyčistěte a při nové výrobě těstovin se řiďte těmito pokyny (podrobnosti viz kapitola „Použití přístroje na výrobu těstovin“ v uživatelské příručce):
    1. Připravte si ingredience.
    2. Sundejte víko komory.
    3. Nasypte do komory mouku.
    4. Řádně zavřete víko komory.
    5. Použijte „Tabulku receptů na výrobu těstovin“ a odměřte požadované množství vody.

    Pokud je poměr vody a mouky správný, těsto by mělo mít následující konzistenci:

    Mělo by se drolit a být spíše suché. Díky této konzistenci se při vytlačování vytvoří ideální těsto. 

    Poznámka: Na kuchyňské váze přesněji odvažte mouku.
    Těsto by mělo vypadat následovně:
    Dokonalé těsto
    Pro ideální výsledky použijte univerzální mouku nebo mouku s vyšším obsahem bílkovin (více informací viz kapitola „Použití přístroje na výrobu těstovin“ v uživatelské příručce nebo v dostupné knize receptů).

    Poznámka: Na kuchyňské váze přesněji odvažte mouku.
    Hledáte něco jiného?

    Prohlédněte si všechny možnosti podpory Philips

    Optimálních možností prohlížení našich stránek dosáhnete v nejnovější verzi prohlížečů Microsoft Edge, Google Chrome nebo Firefox.